Direct contact: 06-12639749

Ontzorging voor werkgevers met medewerkers die in financiele problemen zitten 

Als werkgever bent u vaak een van de eersten die in de gaten heeft dat een van uw medewerkers in financiële problemen zit. Is het niet door loonbeslag, het vragen van een loonvoorschot, dan wel door het veranderende gedrag wat een werknemer kan vertonen.

Geef aandacht aan de medewerker

Als werkgever is het dan ook zeer belangrijk om de medewerker die in problemen zit niet in de steek te laten. Geef aandacht aan deze medewerker en laat zien dat u er voor hem bent. Het is dan een uitstekend idee om een budgetcoach in de arm te nemen. Prestaties zullen weer omhoog gaan, het ziekteverzuim vermindert en ook niet geheel onbelangrijk zal het een beter humeur opleveren. Door financiëel alles in orde te hebben zal de rust weer terug keren.

Werkwijze

Als budgetcoach help ik bij het opzetten van een financiële administratie, onderzoek of er recht is op toeslagen dan wel kwijtscheldingen, zorg voor betalingsregelingen, verwijs door naar hulporganisaties en geef de juiste nazorg.

Mijn persoonlijke aanpak en de kracht om op sociaal vlak contact te kunnen maken met heel veel mensen, zorgt er voor dat er een goed beeld komt van de problematiek.Wekelijkse gesprekken zullen bij de werknemer thuis na werktijd plaatsvinden, om de financiële administratie goed in kaart te brengen en te houden. 
Het intake gesprek is gratis daarna zijn de kosten 45 € per uur incl btw: De gemiddelde benodigde tijd is 1 uur per maand.

U als werkgever heeft dus geen last van extra personeelskosten door afwezigheid van uw werknemer. Wij zorgen voor een maandelijkse rapportage waarin de voortgang staat beschreven. En uiteindelijk heeft u weer een gemotiveerde loyale werknemer in uw bedrijf.

Kent u iemand die financiële coaching kan gebruiken? Neem dan contact op: Bel 06-12639749 of stuur een email naar: Jan@bettenbudgetcoach.nl.
Contact