Direct contact: 06-12639749

Wat zijn financiele problemen

  • Als u financiële problemen ondervindt:
  • U staat altijd in het rood
  • U heeft veel leningen lopen
  • U betaalt de rekeningen niet meer
  • U heeft vaak ruzie over de financiële problemen
  • U heeft bezoek gehad van een deurwaarder of een incassobureau

Doe er iets aan

Bijna iedereen kent geldproblemen, maar niet iedereen weet hier mee om te gaan. Het is erg moeilijk een cirkel zelf te doorbreken. Hierin kan ik hulp bieden. Gelukkig vinden steeds meer mensen de weg naar een budgetcoach en is de schaamte van dit onderwerp weggenomen. Want zeg zelf, niets voelt beter dan een leven zonder geld zorgen.
Het doel is om weer financiële rust te geven, neem gerust contact met mij op dan kunnen wij samen kijken naar de mogelijkheden om de problemen op te lossen. Wacht daar niet mee, maar neem contact op!

Drie eenvoudige stappen

A
Financiele inventarisatie
De kosten van een incasso of een deurwaarder verhogen alleen maar de problemen, daarom is het erg belangrijk om tijdig in te grijpen. Door gezamenlijk de problemen in kaart te brengen en te zoeken naar de oorzaak van de financiële problemen kan er een plan opgesteld worden.
B
Budget Plan
Onderdeel van het plan is zowel de papier winkel van de administratie ordenen, als de vaste lasten opschonen en overbodige lasten te schrappen. Inzicht en bewust worden lopen hier als een rode draad door heen.
C
Coaching en begeleiding
Door dit plan te volgen kan de cirkel doorbroken worden, uiteraard coach ik u deze periode om alles tot een goed einde te brengen. Gelukkig vinden steeds meer mensen de weg naar een budgetcoach en is de schaamte van dit onderwerp weggenomen. Want zeg zelf, niets voelt beter dan een leven zonder geldzorgen.
Het intake gesprek is gratis daarna zijn de kosten 45 € per uur incl btw: De gemiddelde benodigde tijd is 1 uur per maand.

GRATIS download

gratis te downloaden maandoverzicht
Vul je voornaam en e-mail adres in, klik op de download button, en je ontvangt het Excel bestand voor het maken van je maandoverzicht direct in je e-mailbox!